lauantai 28. heinäkuuta 2012

Trinny & Susannah

Töllötin pullistelee reality-sarjoja teemalla muodonmuutos. Sarjojen metodit vaihtelevat kokovartalokirurgiasta, jonka lopputulos on "oma mummosi ei tunnista", omaan ajatusmaailmaani hieman paremmin istuviin, kuten Dietit vaihtoon tai Nätti nakuna, jotka perustuvat joko elämäntapojen pitkänlinjan muutokseen tai oman vartalon hyvien puolien korostamiseen.  Minun ehdoton suosikki kuitenkin on (ette varmaan arvanneet) Trinny ja Susannah.



Nämä kaksi upeaa naista laittavat itsensä likoon. He näyttävät kameroille omat vatsamakkaransa ja miten ne piilotetaan. Naiset myös konkreettisesti osoittavat kunkin muuttujan ongelmakohdat ja näyttävät, miten ne piilotetaan. Trinnyn ja Susannahin vartalotyyppijako ja mitä tulisi suosia käy ilmi tästä artikkelista.

Trinnyn ja Susannahin stailausideologian lähtökohta siis on se, että meidän tuntea vartalotyyppimme ja lisäksi hyväksyä myös kehomme pienet "virheet", niitä on kaikilla. Ja hyväksyttyämme, keskittyä korostamaan niitä hyviä puolia, joihin olemme tyytyväisiä. Ja kaikki lähtee oikeanlaisista alusvaatteista... Ah, musiikkia vähän aikaa sitten synnyttäneen korville ;)

Ihanat Trinny ja Susannah Belgiassa Livillä lauantaisin klo 20. Jaksoja voi myös katsella ruutu.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti